Jump to content

General

Forums

 1. Design

  Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

  2
  posts
 2. Discuții tematice și socializare

  Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

  16
  posts
 3. Gaming, multimedia & tehnologie

  Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

  96
  posts
 4. Magazin virtual

  Aici poți publica orice legat de vânzări/cumpărări (inclusiv dispunerea unui calculator că server).

  *Nu suntem responsabili de tranzacțiile efectuate prin intermediul acestui forum. Utilizatorii sunt sfătuiți să-și ia maximul de precauții înainte de finalizarea unei tranzacții pentru a preveni posibilitatea unei înșelăciuni.

  3
  posts
 5. Arhivă

  Topicurile care sunt vechi sau care sunt inutile sunt mutate în arhivă. Totul se păstrează, posibil ca în viitor să avem nevoie de unul dintre ele.

  9
  posts
×
×
 • Create New...